Συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας, Υγείας και Ανάπτυξης θα έχουν οι εκπρόσωποι των δανειστών - iefimerida.gr

Συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας, Υγείας και Ανάπτυξης θα έχουν οι εκπρόσωποι των δανειστών

Συναντήσεις με τους υπουργούς Εργασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαδοχικές επαφές με τους υπουργούς Εργασίας, Υγείας και Ανάπτυξης θα έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι των δανειστών στο Υπουργείο Οικονομικών. Αρχικά θα συναντήσουν τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με τον οποίο αναμένεται να θέσουν επί τάπητος το θέμα της αγοράς εργασίας.

Στην συνέχεια οι κ.κ. Πολ Τόμσεν, Ντέκλαν Κοστέλο και Κλάους Μαζούχ θα έχουν επαφές με τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη και τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια. Η συνάντηση με τον κ. Δένδια θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, όπου βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η αναδιάρθρωση του ιδιωτικού χρέους. Στο επίκεντρο της συνάντησης αναμένεται να βρεθούν και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και η ενίσχυση του ιδιωτικού και εταιρικού πλαισίου αφερεγγυότητας.

Η Τρόικα αναμένεται να αποχωρήσει από την Αθήνα την επόμενη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο νέος υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης είχε την πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, η οποία διήρκησε δύο ώρες.

Η Τρόικα εμφανίστηκε ικανοποιημένη με την πορεία ολοκλήρωσης του δεύτερου πακέτου των έξι προαπαιτούμενων μέτρων και ειδικά για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», ωστόσο δεν έλειψαν και οι συστάσεις καθώς οι εκπρόσωποι ΔΝΤ, Κομισιόν και ΕΚΤ ζήτησαν απαντήσεις και... εξηγήσεις για τις 600 δράσεις που χρωστάει η ελληνική κυβέρνηση από τον Απρίλιο, αλλά και για το πως θα καλυφθεί το κενό που προκύπτει από τις δικαστικές αποφάσεις για τους ένοπλους και δικαστικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόικα επαφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ