Σκίτσο σοκ -Πίθηκος με μπλουζάκι της ΧΑ καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ: Εμάς μας πιάνουν αμέσως, τον κροκόδειλο ακόμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Σκίτσο σοκ -Πίθηκος με μπλουζάκι της ΧΑ καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ: Εμάς μας πιάνουν αμέσως, τον κροκόδειλο ακόμα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ευφάνταστο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην εφημερίδα τα Νέα, περιγράφοντας την επικαιρότητα για την προφυλάκιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, τις αντιδράσεις των οπαδών και των μελών του ακροδεξιού κόμματος, αλλά και το θέμα των ημερών, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κροκόδειλου της Κρήτης που έχει τρελάνει όλη τη χώρα.

Στο σκίτσο εμφανίζονται δύο άνδρες της Αντιτρομοκρατικής να συνοδεύουν (προφανώς προς τη φυλακή) έναν πίθηκο, ο οποίος φοράει μπλουζάκι με το σύμβολο της ΧΑ και εκείνος λέει: «Εμάς μας πιάνουν αμέσως, τον κροκόδειλο ακόμα».

Σκίτσο σοκ -Πίθηκος με μπλουζάκι της ΧΑ καταγγέλλει την ΕΛ.ΑΣ: Εμάς μας πιάνουν αμέσως, τον κροκόδειλο ακόμα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ