Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Rous στο 1ο WHAT’S UP NIGHTS -Τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη με είσοδο δωρεάν - iefimerida.gr

Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Rous στο 1ο WHAT’S UP NIGHTS -Τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη με είσοδο δωρεάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και o Rous από το Jumping Fish της COSMOTE θα κάνουν μία μοναδική live εμφάνιση η Δευτέρα 14 Ιουλίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο 1ο WHAT’S UP NIGHTS.

Το WHΑT’S UP της COSMOTE εγκαινιάζει ένα νέο μουσικό θεσμό, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν, μοναδικές μουσικές βραδιές. Αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά συναυλιών, που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο χρόνο.

Ο Μύρωνας Στρατής και ο Ησαΐας Ματιάμπα με dance διαθέσεις και ξεχωριστές διασκευές είναι έτοιμοι για ένα κεφάτο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Rous, που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της COSMOTE, παρουσιάζοντας μια διαφορετική live πρόταση.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Μύρωνας Στρατής, ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Rous στο 1ο WHAT’S UP NIGHTS -Τη Δευτέρα στην Τεχνόπολη με είσοδο δωρεάν  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ COSMOTE WHAT’S UP NIGHTS Jumping Fish
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ