Tα νέα Smart είναι καθ’ οδόν κι αυτό είναι το επίσημο βίντεο προαναγγελίας τους - iefimerida.gr

Tα νέα Smart είναι καθ’ οδόν κι αυτό είναι το επίσημο βίντεο προαναγγελίας τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 16 Ιουλίου κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθούν τα καινούργια Smart, το Fortwo αλλά και το Forfour, που μετά από κάποια χρόνια επιστρέφει εκ νέου στη γκάμα. Η βάση τους θα είναι το πλαίσιο που χρησιμοποιείται ήδη στο καινούργιο Renault Twingo, ενώ με το μικρό γαλλικό μοντέλο θα υπάρχουν και κοινά μηχανικά μέρη σε ποσοστό 70%.

Από πλευράς διαστάσεων το νέο Forfour δεν θα είναι πιο μεγάλο, καθώς παραμένει στα 2,57 μέτρα, αλλά θα είναι περίπου 10 εκατοστά πιο φαρδύ από το νυν μοντέλο, φτάνοντας τα 1,66 μέτρα, κάτι που θα κολακεύει την άνεση των 2 επιβατών του. Από την άλλη το νέο Forfour θα έχει μήκος 3,50 μέτρων, γεγονός που το τοποθετεί ξεκάθαρα στην κλάση των μίνι.

Οι κινητήρες θα είναι 3κύλινδροι: ένας χιλιάρης ατμοσφαιρικός με απόδοση 70 ίππων και ένας turbo 900 κυβικών με 90 άλογα. Για το μέλλον δεν πρέπει να αποκλειστεί ούτε μια έκδοση Brabus με 100 άλογα αλλά ούτε και μια ηλεκτρική. Κινητήρας και κίνηση θα είναι πίσω, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

Οι πρώτες παραδόσεις των νέων Smart αναμένεται να γίνουν το Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Βίντεο προαναγγελία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ