Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης - Αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής - iefimerida.gr

Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης - Αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής

Απολογείται ο Ηλίας Κασιδιάρης - Αντιμετωπίζει την κατηγορία της  διακεκριμένης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής θα βρεθεί σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορούμενος για διακεκριμένη οπλοκατοχή με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει πως πρόκειται για κυνηγετικά όπλα τα οποία κατείχε νόμιμα.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης, εννέα μήνες μετά την πρώτη του απολογία με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Να σημειωθεί ότι με την σημερινή κατάθεση του Ηλία Κασιδιάρη κλείνει ο κύκλος συμπληρωματικών απολογιών.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο Νίκος Μίχος

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου πέρασε χθες και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, ο οποίος μετά τη διαφωνία ανακριτριών και εισαγγελέα, τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό έως ότου το Συμβούλιο Εφετών αποφανθεί για την προφυλάκισή του ή μη.

Οι ανακρίτριες της υπόθεσης Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου είχαν την άποψη ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος, ενώ ο αρμόδιος εισαγγελέας Ισ. Ντογιάκος γνωμοδότησε υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απολογία Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ