Οταν τα μοντέλα παίρνουν την κάτω βόλτα -Απίθανες τούμπες στην πασαρέλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν τα μοντέλα παίρνουν την κάτω βόλτα -Απίθανες τούμπες στην πασαρέλα [εικόνες]

Οταν τα μοντέλα παίρνουν την κάτω βόλτα -Απίθανες τούμπες στην πασαρέλα [εικόνες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να περπατήσει κανείς σε μία ευθεία και να επιστρέψει; Ακούγεται απλό, αλλά όταν γίνεται μπροστά σε κάμερες, φωτογράφους, εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες και με «δύσκολα» ρούχα και παπούτσια, δεν είναι τόσο εύκολο τελικά. Κάπως έτσι τα μοντέλα βρίσκονται ξαφνικά με το πρόσωπο στην πασαρέλα και μένουν στην... ιστορία για τη θεαματική τους τούμπα.

Η Catherine Loewe, παρότι 56 ετών πλέον, κάνει ακόμη μόντελινγκ και συχνά εμφανίζεται σε σόου. Παρά την εμπειρία της όμως, η Σουηδέζα δεν απέφυγε το λάθος στην επίδειξη του Jean Paul Gaultier την Τετάρτη. Η Loewe βρέθηκε λοιπόν... φαρδιά πλατιά στην πασαρέλα, αλλά δεν έχασε την αυτοπεποίθησή της. Αλλωστε, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που το παθαίνει.

Μπορεί αυτές οι γυναίκες να έχουν κάνει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια προέκταση του ποδιού τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραπατάνε ποτέ. Αλλωστε, συνήθως εκείνα που επιλέγουν οι σχεδιαστές για τις επιδείξεις τους μόνο για περπάτημα- έστω και στα λίγα μέτρα της πασαρέλας- δεν προσφέρονται. Αν μάλιστα το σύνολο περιλαμβάνει και ρούχο με μακρύ μήκος, η αποστολή είναι ακόμη μεγαλύτερης δυσκολίας. Κάπως έτσι προκύπτουν οι τούμπες που συχνά είναι και αποκαλυπτικές. Με αφορμή το ατύχημα της Loewe, η εφημερίδα Telegraph συγκέντρωσε μερικές από τις πιο θεαματικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ