«Να πληρώσουν ρήτρα 4 εκ. ευρώ αν θέλουν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα» - iefimerida.gr

«Να πληρώσουν ρήτρα 4 εκ. ευρώ αν θέλουν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στις ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για την έναρξη του πρωταθλήματος, έδωσαν χτες το βράδυ κύκλοι του Ολυμπιακού. Όπως λένε στον Πειραιά, οι δύο ομάδες με τις ανακοινώσεις τους αναζητούν άλλοθι, ώστε να καλύψουν τις αδυναμίες τους, ενώ τονίζουν πως αν θέλουν να πληρώσουν την ρήτρα των 4 εκ. ευρώ, τότε ας μην αρχίσει το πρωτάθλημα.

«H ανακοίνωση της Λίγκας έρχεται ως συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της τελευταίας συνεδρίασης του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής όπου ο Παναθηναϊκός έδωσε το "παρών"», αναφέρουν χαρακτηριστικά και συνεχίζουν:

«Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ είχαν καταθέσει όλες αυτές τις μέρες κανένα αίτημα αναβολής της πρεμιέρας. Αν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν την διάθεση να πληρώσουν οι ίδιοι την ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ στην Nova, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Κλείνοντας οι κύκλοι του Ολυμπιακού τονίζουν πως: «Πάντα τυχαίνει σε περιόδους, που αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα να αναζητούν άλλοθι, ώστε να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ