Προκόπης: «Εγώ δεν το ψηφίζω αυτό...Θα γίνω ρεζίλι» - iefimerida.gr

Προκόπης: «Εγώ δεν το ψηφίζω αυτό...Θα γίνω ρεζίλι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ίδια ώρα που ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποχωρούσε ...αγκαλιά με την Άννα Διαμαντοπούλου από την αίθουσα της Ολομέλεια της Βουλής με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπα του, υπήρχαν δυο στελέχη της ΝΔ που το φύσαγαν και δεν κρύωνε για την θετική ψήφο του κόμματος τους στο σ.ν. για τα ΑΕΙ.

Ήταν κυρίως ο Προκόπης Παυλόπουλος και δευτερευόντως ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα έδωσαν σκληρή μάχη για να κατακεραυνώσουν το νομοσχέδιο που αντισυνταγματικό το ανέβαζαν και αντισυνταγματικό το κατέβαζαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ο κ. Παυλόπουλος έμαθε ότι η Νέα Δημοκρατία άλλαζε στάση και τελικά θα ψήφιζε επί της αρχής, επικοινώνησε με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Τασούλα και του είπε εκνευρισμένος : «Εγώ δεν μπορώ να το ψηφίσω αυτό...Θα γίνω ρεζίλι» Ο κ. Τασούλας βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και του ζήτησε να μην κάνει κάτι τέτοιο γιατί θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στο κόμμα. Ο κ. Παυλόπουλος ήταν ανένδοτος και τελικά ο Γραμματέας της Κ. Ο του έδωσε τη λύση : Είναι καλύτερα να απουσιάσεις από την ψηφοφορία παρά να καταψηφίσεις».

Τελικά ο κ. Παυλόπουλος βγήκε από την δύσκολη θέση με την απόσυρση του αιτήματος για ονομαστική ψηφοφορία που είχε καταθέσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Έτσι, δεν χρειάστηκε να ψηφίσει ο ίδιος αφού το νομοσχέδιο πέρασε με ψηφοφορία «δια βοής» . Βεβαίως , έχει γίνει έξω φρενών με το «άδειασμα» που υπέστη, όπως και ο κ. Λυκουρέντζος ο οποίος πάντως κράτησε την διαφωνία του για τον εαυτό του και αφού έχει και την ιδιότητα του Γραμματέα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ