Αγνώριστη η Κέιτ Μπλάνσετ -Εμφανίστηκε στην παραλία σαν συνταξιούχος νοικοκυρά [εικόνα] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η Κέιτ Μπλάνσετ -Εμφανίστηκε στην παραλία σαν συνταξιούχος νοικοκυρά [εικόνα]

Αγνώριστη η Κέιτ Μπλάνσετ -Εμφανίστηκε στην παραλία σαν συνταξιούχος νοικοκυρά [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν στόχος της Κέιτ Μπλάνσετ ήταν να περάσει εντελώς απαρατήρητη, σίγουρα το πέτυχε. Είναι σχεδόν απίθανο να αναγνώρισε κανείς βλέποντάς την τη λαμπερή σταρ, με το εκθαμβωτικό πρόσωπο και τις πολυτελείς, πανάκριβες δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών, με τις οποίες εμφανίζεται συνήθως. Κι όμως, ήταν εκείνη.

Η Μπλάνσετ εμφανίστηκε σε παραλία απεριποίητη, αγνώριστη και γενικά σαν... συνταξιούχος νοικοκυρά. Με μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα διόλου κολακευτικό σορτσάκι, ένα ζευγάρι πλαστικά παπούτσια που κάθε άλλο παρά κομψά είναι και ένα εμφανώς ταλαιπωρημένο καπέλο, η βραβευμένη ηθοποιός έδινε την εικόνα γυναίκας που ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με την εξωτερική της εμφάνιση και αγνοεί τους βασικούς κανόνες του στιλ.

Βέβαια, από την άλλη, ίσως η παρουσία της να είναι και ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις επιτηδευμένες εμφανίσεις των σταρ, που δεν αποχωρίζονται το επαγγελματικό μακιγιάζ ούτε όταν ξαπλώνουν εκεί που «σκάει» το κύμα. Αλλωστε, στο Βανουάτου όπου έκανε διακοπές, η Μπλάνσετ ήταν μία μαμά δύο αγοριών και όχι μία σταρ του Χόλιγουντ. Και φρόντισε να το δείξει με κάθε τρόπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηθοποιός ειδήσεις Κέιτ Μπλάνσετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ