Απολαύστε κάθε νέα ταινία και σειρά επί πληρωμή -Η Netflix προσφέρει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Απολαύστε κάθε νέα ταινία και σειρά επί πληρωμή -Η Netflix προσφέρει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι πριν κάποια χρόνια, για να παρακολουθήσει κανείς μια ταινία θα έπρεπε να πληρώσει εισιτήριο σε κάποιο κινηματογράφο ή ενοικιαστήριο στο video club της γειτονιάς του. Αν και η μεγάλη οθόνη ακόμα δεν έχει βρει ισάξιο ανταγωνιστή, πλέον η σκέψη για... αγορά ή ενοικίαση κάποιας ταινίας έχει διαγραφεί από το μυαλό κάθε χρήστη του διαδικτύου. Με μεγάλη ευκολία μπορεί κανείς να κατεβάσει όποια ταινία θέλει και να την απολαύσει χωρίς να καταβάλει κανένα αντίτιμο. Ποιος θα περίμενε όμως ότι θα μπορούσε να παρακολουθήσει όσες ταινίες και σειρές θέλει επί πληρωμή; Η ανακοίνωση της Netflix, ενός από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά δίκτυα τηλεόρασης, αλλάζει εξ ολοκλήρου τα δεδομένα.

Θέλοντας να ανταποκριθεί με ακρίβεια στις απαιτήσεις των συνδρομητών της, η Netflix καλεί άτομα να παρακολουθούν και να αξιολογούν ταινίες και σειρές, πριν αυτές προβληθούν στο δίκτυο, προσφέροντας τους ίσως την καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Η ανακοίνωση του διαδικτυακού καναλιού αναφέρεται σε άτομα που ζουν στην Ιρλανδία και στην Μεγάλη Βρετανία και τα καλεί να αφιερώσουν αρκετό χρόνο μπροστά από τις οθόνες τους, απολαμβάνοντας όσες ταινίες και σειρές θέλουν επί πληρωμή.

Η γνωστή εταιρία με αυτό το τρόπο θέλει να συλλέγει απόψεις για τις ενδεχόμενες ταινίες που θα συμπληρώνουν το πρόγραμμα του καναλιού, πριν καν αυτές προβληθούν. Θέλοντας λοιπόν να εξασφαλίσει την επιτυχία των προγραμμάτων της, η Netflix διατίθεται να προσφέρει κάποιες ονειρικές θέσεις εργασίας. Οσοι τυχεροί επιλεχθούν, θα έχουν το προνόμιο να βλέπουν πρώτοι αυτά που πρόκειται να προβληθούν στους χρήστες του δημοφιλούς διαδικτυακού καναλιού και μάλιστα θα πληρώνονται για αυτό.

Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με το βίντεο που ανάρτησε η εταιρία, θα πρέπει να διαθέτουν αναλυτικό μυαλό ώστε να μπορέσουν να αξιολογήσουν σωστά αλλά και να είναι... φαν τόσο της τηλεόρασης όσο και του κινηματογράφου. Η Netflix χρησιμοποιεί αυτή τη πολιτική, με τους λεγόμενους «taggers» να αξιολογούν και να διαμορφώνουν το τελικό πρόγραμμα του καναλιού. Αλλωστε δεν θα μπορούσε η επιλογή μιας σειράς ή μιας ταινίας για τα 48 εκατομμύρια μέλη του καναλιού να ήταν τυχαία. Επιτυχημένες σειρές όπως το «House of Cards» και το «Orange is the new Black» έχουν περάσει πρώτα από αυτή τη... πρωτότυπη διαδικασία πριν προβληθούν.

Αν κάποιος είναι οπαδός του κινηματογράφου, τότε η δουλειά που προσφέρει η Netflix μάλλον φαντάζει σαν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η δυνατότητα να απολαμβάνει κανείς όποια ταινία και σειρά θέλει ανά πάσα στιγμή και επί πληρωμή είναι κάτι σαν.. όνειρο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Netflix:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ