Ο Μεϊμαράκης επιμένει για σύγκληση της Ολομέλειας -Το θέμα της ΔΕΗ πρέπει να κλείσει τώρα - iefimerida.gr

Ο Μεϊμαράκης επιμένει για σύγκληση της Ολομέλειας -Το θέμα της ΔΕΗ πρέπει να κλείσει τώρα

Ο Μεϊμαράκης επιμένει για σύγκληση της Ολομέλειας -Το θέμα της ΔΕΗ πρέπει να κλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης επιμένει σήμερα στη θέση του περί ενδεχόμενης σύγκλησης της Ολομέλειας για να εξετασθούν οι προτάσεις περί δημοψηφίσματος. Ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας σήμερα το πρωί με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες δήλωσε ότι δεν παίρνει πίσω τίποτε από όσα είπε τη Δευτέρα περί ενδεχόμενης σύγκλησης της Ολομέλειας για να εξετασθούν οι προτάσεις περί δημοψηφίσματος, ενώ με αφορμή τις ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις εκτίμησε πως δεν τον άδειασε κανένας.

«Έχω την άποψη μου, τη λέω, την ξαναλέω και δεν παίρνω πίσω τίποτα απ´ όσα είπα χθες. Δεν θεωρώ ότι με άδειασε κανείς ούτε ότι πρέπει να ανασκευάσω κάτι. Άλλωστε εγώ δεν έχω πει πότε ότι αν δεν αλλάξει ένα άρθρο δεν ψηφίζω ένα νομοσχέδιο. Εγώ πιστεύω ότι αν συγκεντρωθούν οι 120 βουλευτές η Βουλή πρέπει να ανοίξει τώρα για να γίνει η συζήτηση και όχι να σερνόμαστε μέχρι τον Οκτώβριο. Σας λέω ότι δεν θέλω να έχω εκκρεμότητες γύρω από τη ΔΕΗ. Πρέπει να κλείσουν όλα τώρα», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ