Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για να μην ξαναχτυπήσουν οι ληστές-βασανιστές που καίνε τα θύματα τους με σίδερο - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για να μην ξαναχτυπήσουν οι ληστές-βασανιστές που καίνε τα θύματα τους με σίδερο

Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τους ληστές-βασανιστές που καίνε τα θύματα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος και ο τρόμος έχουν γίνει οι οι ληστές σαδιστές που βασανίζουν με μεθόδους Ιεράς Εξέτασης τα θύματα τους προκειμένου να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους από τον περασμένο Μάρτιο χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να φτάσει στα ίχνη τους.

Πριν από λίγες ημέρες οι αδίστακτοι δράστες είχε εισβάλλει σε σπίτι γνωστού δικηγόρου στους Θρακομακεδόνες και υπέβαλαν την 4μελη οικογένεια σε άγρια βασανιστήρια. Η αγριότητα των κακοποιών οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ είναι Γεωργιανοί είναι πρωτοφανής.

Ο άτυχος δικηγόρος κατέθεσε στους αστυνομικούς: «Οι τέσσερις κουκουλοφόροι ληστές, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια, μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα. Με την απειλή των όπλων μας ακινητοποίησαν, φίμωσαν και έδεσαν εμένα, τη γυναίκα μου και τα δύο μας ανήλικα παιδιά και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Για να τους αποκαλύψω που είναι κρυμμένα τα χρήματα, με έκαψαν με ηλεκτρικό σίδερο στο πόδι και με απειλούσαν ότι θα με τυφλώσουν από το ένα μάτι ! Για να με πιέσουν μάλιστα περισσότερο, έφθασαν στο σημείο να μου πουν ότι θα κόψουν το δάχτυλο του μεγάλου μου γιου ! Τελικά αφού άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά έφυγαν».

Ξύπνησαν μνήμες από την προηγούμενη αδίστακτη επίθεση των ληστών – βασανιστών

Τον περασμένο Μάρτιο οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν εισβάλει σε διώροφη οικία στο Χαλάνδρι όπου διαμένει γνωστός γιατρός-δερματολόγος και βασάνισαν τη σύζυγό του, προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είναι κρυμμένα τα χρήματα και κοσμήματά τους. Μάλιστα, όταν είδαν πως δεν τους αποκάλυπτε πού θα έβρισκαν αυτό που ήθελαν, την έκαψαν στην κοιλιά με το πυρακτωμένο ατμοσίδερο.

Το χρονικό του τρόμου άρχισε όταν οι τέσσερις κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας, στις 4:00 το μεσημέρι και αιφνιδίασαν τη σύζυγο του καθηγητή πανεπιστημίου και την οικιακή βοηθό.

Τότε, έδειξαν και το αδίστακτο πρόσωπο τους, αφού χτύπησαν τη σύζυγο του γιατρού αρχικά στο πρόσωπο σπάζοντας της τρία δόντια και στη συνέχεια και αφού εκείνη δεν τους αποκάλυπτε πού ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα, άρχισαν τα φρικτά βασανιστήρια. Οι κακοποιοί πήραν το ατμοσίδερο που έκαιγε και την... σιδέρωσαν στην κοιλιά και τα χέρια. Η άτυχη γυναίκα ούρλιαζε και ύστερα από δύο ώρες φρίκης, τους είπε που υπήρχαν κρυμμένα κάποια λεφτά. Οι κακοποιοί, αφού άρπαξαν 2.000 ευρώ, 1.500 δολάρια και κοσμήματα, έφυγαν. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ