Μαραθώνιες συσκέψεις Σαμαρά στο Μαξίμου: «Παρέλασαν» όλοι οι υπουργοί από το πρωί της Δευτέρας - iefimerida.gr

Μαραθώνιες συσκέψεις Σαμαρά στο Μαξίμου: «Παρέλασαν» όλοι οι υπουργοί από το πρωί της Δευτέρας

Μαραθώνιες συσκέψεις Σαμαρά στο Μαξίμου: «Παρέλασαν» όλοι οι υπουργοί από το πρω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρησε, μετά τις εννέα το βράδυ, από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος βρισκόταν από τις 08.30 το πρωί στο γραφείο του και είχε συνεχείς συναντήσεις και συσκέψεις.Πρώτο ραντεβού στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού ήταν με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τον οποίο συζήτησαν για την προετοιμασία του Eurogroup.

Μεταξύ συνεργασιών με πολλούς υπουργούς, πραγματοποιήθηκε και ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού για το μεγάλο έργο του ιδρύματος Νιάρχου στο Φάληρο για τη στέγαση της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής.

Σ' αυτή τη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος του ιδρύματος Νιάρχου Ανδρέας Δρακόπουλος, οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Γιάννης Μανιάτης, Αμδρέας Λοβέρδος. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Τασούλας και οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων τους ενώ συζητήθηκε η πρόοδος του έργου που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την Αθήνα, την ανάπτυξη και τον Πολιτισμό.

Ο πρωθυπουργός πριν φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώθηκε από τις Βρυξέλλες για τη θετική έκβαση στη συνεδρίαση της Ευρωομάδας σχετικά με την εκταμίευση της δόσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ