Κίνα: Πωλούν ανοιχτήρια με το δάγκωμα του Σουάρεζ - iefimerida.gr

Κίνα: Πωλούν ανοιχτήρια με το δάγκωμα του Σουάρεζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διαβόητο δάγκωμα του επιθετικού της Ουρουγουάης, Λούις Σουάρεζ, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κινεζικά διαδικτυακά καταστήματα, πουλώντας ανοιχτήρια μπουκαλιών με την εικόνα του.

Ο Σουάρεζ τιμωρήθηκε από τη FIFA με απαγόρευση τεσσάρων μηνών από το ποδόσφαιρο καθώς και πρόστιμο 112.000 δολαρίων, μετά το δάγκωμα στον Ιταλό αμυντικό Τζόρτζιο Κιελίνι, κατά τον τελικό αγώνα της ομάδας τους στη Βραζιλία στα πλαίσια του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η δημοφιλής κινέζικη ιστοσελίδα λιανικής πώλησης Taobao, πουλά ανοιχτήρια μπουκαλιών με την εικόνα ενός θυμωμένου Σουάρεζ με το στόμα του ορθάνοιχτο, έναντι 16,8 γουάν (2,7 δολάρια).

Η εφημερίδα China Daily αναφέρει πως τα προϊόντα αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή. «Σκέφτηκα αυτό το προϊόν την ώρα που παρακολουθούσα τον αγώνα και είδα το δάγκωμα» δήλωσε ο Γουάνγκ Λιν, ιδιοκτήτης ενός e-shop στο σάιτ Taobao.com.

Τα ανοιχτήρια μπουκαλιών δεν είναι η πρώτη διασκεδαστική απάντηση στο δάγκωμα του Σουάρεζ – ένα διαδικτυακό κατάστημα σεξ στη Σουηδία πουλά «σφικτήρες θηλών» με τη μορφή του κεφαλιού του ποδοσφαιριστή, χωρίς δόντια στην τιμή των 33 ευρώ.

Η Ουρουγουάη πάντως άσκησε έφεση στην απόφαση της FIFA για τον αποκλεισμό του Σουάρεζ, ο οποίος αργότερα ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του.

Το περιβόητο δάγκωμα του Σουάρεζ

Κίνα: Πωλούν ανοιχτήρια με το δάγκωμα του Σουάρεζ   | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα δάγκωμα πωλούν ανοιχτήρια Σουάρεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ