Τα πιο εμπνευσμένα «μουσικά» t-shirts: Τα μπλουζάκια του Βαγγέλη Ορφανίδη πωλούνται σε κουτί-κασέτα και προκαλούν έκπληξη [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πιο εμπνευσμένα «μουσικά» t-shirts: Τα μπλουζάκια του Βαγγέλη Ορφανίδη πωλούνται σε κουτί-κασέτα και προκαλούν έκπληξη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα t-shirts είναι μάλλον το πιο «παντοτινό» item σε όλες τις ντουλάπες του κόσμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζονται ούτε ως κάτι βαρετό, ούτε όμως από την άλλη να γίνονται, χάριν εντυπωσιασμού, κακόγουστες και υπερβολικές παρεμβάσεις πάνω τους. Το Muzitee, είναι το ενδιαφέρον t-shirt project του Βαγγέλη Ορφανίδη ο οποίος μεταδίδει τα δικά του μηνύματα με... λεπτό γούστο.

«Δουλεύω σε μία διαφημιστική εταιρεία, στο τμήμα των social media ενώ παράλληλα ασχολούμαι με τη μουσική ως μέλος του electro-pop group ΟΚ. Πρόσφατα επίσης κυκλοφόρησα και το 1ο μου solo EP ως Hume Assine από τη Mahayana Records» λέει ο ίδιος μιλώντας στο Popaganda.gr και εξηγεί ότι αφορμή για το Muzitee ήταν, πρωτίστως η αγάπη του ίδιου για τη μουσική και η επιθυμία του να τη συνδυάσει με τα t-shirts «που είναι το μόνο ένδυμα δεν βαριέμαι να ψωνίζω! Ως μουσικόφιλος ο ίδιος, δεν έβρισκα κάποιο brand που να ασχολείται με αυτό το κομμάτι – χωρίς να περιλαμβάνει όμως merchandise συγκεκριμένων συγκροτημάτων. Έψαχνα κάτι που να έχει πιο στενή σχέση με την κουλτούρα ενός ανθρώπου που ζει και αναπνέει για τη μουσική. Οπότε ουσιαστικά σκέφτηκα να φτιάξω κάτι για τον εαυτό μου. Να μου το “πουλήσω” και να το “αγοράσω” με χαρά! Σκεφτόμουν ότι αν το κατάφερνα αυτό, σίγουρα θα έβρισκα και άλλους σαν εμένα».


Μπορεί η γραφειοκρατία να τον καθυστέρησε λιγάκι παραπάνω, όμως δεν πτοήθηκε και το Muzitee έγινε πραγματικότητα. Το ότι τα t-shirts πραγματεύονται τη μουσική είναι προφανές, αρκεί να τους ρίξεις μια ματιά. Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, είναι κάτι άλλο: «Όποιος αποκτά ένα Muzitee, έχει στη διάθεσή του έναν κωδικό με τον οποίο κάθε μήνα κατεβάζει EPs ανεξάρτητων καλλιτεχνών τα οποία επιμελούνται οι ίδιοι, για τους Muzitee owners. Μέχρι στιγμής μπορεί κάποιος να κατεβάσει το EP του Nikolas Gale, που κινείται σε ηλεκτρονικά μονοπάτια, καθώς και το EP των 10 code που είναι γεμάτο ηλεκτρισμό. Θα ακολουθήσουν καλλιτέχνες από πολλά διαφορετικά είδη μουσικής. Άλλωστε θεωρώ ότι ένας μουσικόφιλος δεν είναι δυνατόν να ακούει μόνο ένα είδος μουσικής. Η καλή μουσική είναι παντού», λέει ο Βαγγέλης.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Ορφανίδη και δείτε φωτογραφίες από τα μοναδικά t-shirts του στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπλουζάκι t-shirt Βαγγέλης Ορφανίδης Muzitee
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ