Κάθετα αντίθετος σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι τάχθηκε ο Γιάννης Μηλιός, ενώ ξεκαθάρισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνει ό,τι μπορεί για να πέσει η κυβέρνηση.
«Καμία συνεργασία με τους νεοφιλελεύθερους από όπου και ένα προέρχονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτινάχθηκε στο 27% λόγω του ριζοσπαστισμού του. Αν έκανε το λάθος να συνεργαστεί με το μνημονιακό στρατόπεδο θα πυροβολούσε τα πόδια του», είπε στη συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» ο κ. Μηλιός, σημειώνοντας ότι ο μοναδικός στόχος πρέπει να είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς και η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ότι αφορά το χρέος αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία με τη ΝΔ, πως σύντομα θα παρουσιάσει συνολική πρόταση για λύση του ευρωπαϊκού ζητήματος του δημοσίου χρέους και επισημαίνει: «Αυτή η πρόταση θα αποτελεί ήδη στοιχείο διαπραγμάτευσης, εν όψει της επερχόμενης κυβέρνησης της Αριστεράς».
Ξεκαθαρίζει, τέλος, ότι «δεν θα ψηφίσουμε τον Πρόεδρο που προτείνει η ΝΔ, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πέσει αυτή κυβέρνηση, οι πράξεις της οποίας δεν συνάδουν με το πνεύμα του Συντάγματος».
Φωτογραφία: Eurokinissi
Μηλιός: Καμία συνεργασία με νεοφιλελεύθερους, από όπου κι αν προέρχονται

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο