Γλέζος: Ανεπίτρεπτο να περνά η ενέργεια στα χέρια των ξένων - iefimerida.gr

Γλέζος: Ανεπίτρεπτο να περνά η ενέργεια στα χέρια των ξένων

Γλέζος: Ανεπίτρεπτο να περνά η ενέργεια στα χέρια των ξένων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως ανεπίτρεπτη ενέργεια χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ο Μανώλης Γλέζος, σημειώνοντας ότι η δικομματική κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε αυτό από τη στιγμή που έχει χάσει τη δεδηλωμένη, όπως έδειξαν οι ευρωεκλογές.

«Είναι ανεπίτρεπτο η ενέργεια να περνάει στα χέρια ξένων. Το θέμα μπορεί να λυθεί και το γνωρίζει πολύ καλά και ο Αρθούρος Ζερβός της ΔΕΗ. Τον καλώ να ανταποκριθεί στη συνείδησή του» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA.

«Παρόλα ότι έχουν αλλάξει πάρα πολλά σε σχέση με το τι είχα συναντήσει πριν από 30 χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο, ακόμη βρίσκεται κάτω από την επίδραση των κυρίαρχων οικονομικών συμφερόντων και των μονοπωλίων», πρόσθεσε, κάνοντας δηλώσεις από τις Βρυξέλλες. Σημείωσε ακόμη ότι είναι ανεπίτρεπτο η Κύπρος, ένα κράτος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να κατέχεται από ξένα στρατεύματα, ενώ αναφερόμενος στον Μάρτιν Σουλτς υπογράμμισε ότι «αν κάνει το ένα εκατοστό από όσα υποσχέθηκε, θα είναι κέρδος».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ