Λουκάς Παπαδήμος: Χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους για να έρθει ανάπτυξη - iefimerida.gr

Λουκάς Παπαδήμος: Χρειάζεται αναδιάρθρωση του χρέους για να έρθει ανάπτυξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο με αναδιάρθρωση χρέους και αύξηση των εξαγωγικών επιδόσεων, βλέπει ως... φάρμακα για τη στασιμότητα της ελληνικής οικονομίας, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής αναφέρει πως η ελληνική οικονομία μπορεί να επιτύχει υψηλούς και βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης που είναι απαραίτητοι για τη μείωση της ανεργίας μόνο εάν βελτιώσει σημαντικά τις εξαγωγικές της επιδόσεις, επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαδήμος στέκεται και στην ανάγκη υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που θα κάνουν την χώρα περισσότερο ανταγωνιστική και παραγωγική.

Σημειώνει ακόμη πως η δημιουργία της τραπεζικής ένωσης είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ευρωπαϊκής ενοποίησης και θα μειώσει το κόστος χρήματος συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ