Σκληρός τζιχαντιστής με σημειωματάριο Hello Kitty -Στρατιωτική στολή και κοριτσίστικο αξεσουάρ [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Σκληρός τζιχαντιστής με σημειωματάριο Hello Kitty -Στρατιωτική στολή και κοριτσίστικο αξεσουάρ [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στολή παραλλαγής, αξύριστο πρόσωπο, σκληρό ύφος και πύρινος λόγος. Και μπροστά του, ένα σημειωματάριο Hello Kitty. Κι όμως, έτσι εμφανίστηκε ένας τζιχαντιστής και το βίντεο που τον απεικονίζει με αυτό το περίεργο αξεσουάρ έγινε αμέσως viral.

Πρόκειται για τον Ζαχράν Αλούς, επικεφαλής ομάδας που μάχεται ενάντια του Μπασάρ Αλ Ασαντ, στη Συρία. Ο συγκεκριμένος τζιχαντιστής λοιπόν εμφανίστηκε να μιλά σε αντάρτες με το κοριτσίστικο αξεσουάρ μπροστά του. Η Hello Kitty είναι το πασίγνωστο χαριτωμένο καρτούν- γατάκι, που κοσμεί ότι μπορεί να φανταστεί κανείς- από τσάντες και ρούχα, μέχρι κοκαλάκια για τα μαλλιά και πολλά ακόμη- και το λατρεύουν οι πιτσιρίκες σε όλο τον κόσμο.

Στα χέρια ενός τζιχαντιστή βέβαια μόνο ταιριαστό δεν φαίνεται. Θα μπορούσε να υποθέσει κανείς πως πρόκειται για φωτομοντάζ, αλλά όπως σημειώνει η εφημερίδα Independent πρόκειται για βίντεο του Στρατού του Ισλάμ, της ένοπλης ομάδας του Αλούς.

Σκληρός τζιχαντιστής με σημειωματάριο Hello Kitty -Στρατιωτική στολή και κοριτσίστικο αξεσουάρ [εικόνα&βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ