Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη -Πνίγηκε η μητέρα, νοσηλεύεται ο γιος που προσπάθησε να τη σώσει - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη -Πνίγηκε η μητέρα, νοσηλεύεται ο γιος που προσπάθησε να τη σώσει

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη -Πνίγηκε η μητέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές χαλάρωσης ήθελε να απολαύσει μία οικογένεια από το Βέλγιο στην Κρήτη, αλλά οι διακοπές στο Ηράκλειο κατέληξαν σε τραγωδία. Μία 40χρονη γυναίκα πνίγηκε, ενώ ο 18χρονος γιος της προσπάθησε να τη σώσει και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε παραλία στις Γούβες Ηρακλείου, όπου οι ισχυροί άνεμοι έκαναν την κολύμβηση εξαιρετικά επικίνδυνη. Μόλις ο νεαρός είδε τη μητέρα του να δυσκολεύεται και να την παρασύρουν τα κύματα, εκείνος βούτηξε αμέσως για να τη σώσει, όπως γράφει το flashnews. Δεν τα κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα παραλίγο να πνιγεί και ο ίδιος. Η μητέρα του άφησε την τελευταία της πνοή στην παραλία, ενώ ο νεαρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό έχει συγκινήσει την τοπική κοινωνία ενώ ταυτόχρονα προκαλεί προβληματισμό για το ποια μέτρα θα πρέπει να ληφθούν ώστε, η μάστιγα όπως αποδεικνύεται κάθε χρόνο των πνιγμών σε παραλίες της Κρήτης, να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό ήταν το τρίτο μέσα σε λίγες ημέρες ενώ στις δύο περιπτώσεις τα θύματα ήταν τουρίστες

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ