Βούλτεψη: Ο νόμος θα επιβληθεί, δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει -Στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ οι συνδικαλιστές - iefimerida.gr

Βούλτεψη: Ο νόμος θα επιβληθεί, δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει -Στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ οι συνδικαλιστές

Βούλτεψη: Ο νόμος θα επιβληθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μήνυμα ότι ο διάλογος εξαντλήθηκε και πλέον ο νόμος θα εφαρμοστεί, έστειλε η Σοφία Βούλτεψη, λίγο μετά από την απόφαση της κυβέρνησης για την επίταξη των εργαζομένων της ΔΕΗ. Κάνοντας λόγο για υποκινούμενη απεργία, ανέφερε ότι οι συνδικαλιστές εντάχθηκαν στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Σε όλους τους τόνους είχαμε πει ότι θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και διαμήνυσε: «Ο νόμος θα επιβληθεί. Υπάρχει κυβέρνηση, χώρα λαός, δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει ο συνδικαλιστής για την κυβερνητική πολιτική».

Καταγγέλλοντας ότι η απεργία ήταν υποκινούμενοι και αναφέροντας ότι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ είναι όμηροι κάποιων συνδικαλιστών ηγεσιών που αποφάσιζαν να ενταχθούν στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε: «Ακούγαμε φληναφήματα αντί για αιτήματα».

«Ο λαός και η ελληνική οικονομία χρησιμοποιήθηκαν ως όχημα για τις κινητοποιήσεις των συνδικαλιστών. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε» σημείωσε η κ. Βούλτεψη. Σε ερώτηση για την αντίδραση της κυβέρνησης, σε περίπτωση που οι απεργοί δεν δεχτούν τα φύλλα επιστράτευσης, σχολίασε πως οι εργαζόμενοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία.

«Ενα 35% απεργεί, εξαντλήσαμε το διάλογο», τόνισε ακόμη επισημαίνοντας: «Τι δουλειά έχει ένας συνδικαλιστής να αποφασίσει την πολιτική που θα ακολουθήσει μια εταιρεία;».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ