Ο Σαρκοζί θέλει, οι Γάλλοι όχι -Δύο στους τρεις δεν επιθυμούν να τον δουν ξανά υποψήφιο - iefimerida.gr

Ο Σαρκοζί θέλει, οι Γάλλοι όχι -Δύο στους τρεις δεν επιθυμούν να τον δουν ξανά υποψήφιο

Ο Σαρκοζί θέλει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περιπέτειες των τελευταίων ημερών με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως κάνει τους Γάλλους να γυρίζουν την πλάτη τους στον Νικολά Σαρκοζί. Η πλειοψηφία δεν θέλει να τον ξαναδεί να διεκδικεί την προεδρία της χώρας, αν και πιστεύουν ότι δεν θα τους... ακούσει.

Σχεδόν δύο στους τρεις Γάλλους- το 65%- δεν θέλουν να δουν τον Σαρκοζί υποψήφιο στις προεδρικές εκλογές του 2017. Παρόλα αυτά όμως, η συντριπτική πλειοψηφία, το 70%, θεωρεί ότι ο πρώην πρόεδρος τελικά θα διεκδικήσει την ψήφο τους, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Le Parisien και του iTV-Aujourd'hui en France.

Στην ερώτηση αν θα ήθελαν ο Νικολά Σαρκοζί να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2017, το 65% των ερωτηθέντων απάντησαν «όχι», το 33% «ναι», ενώ το 2% δεν απάντησε. Οι πολίτες όταν κλήθηκαν να απαντήσουν αν νομίζουν ότι ο Νικολά Σαρκοζί θα θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές του 2017, το 70% των ερωτηθέντων απάντησε «ναι», που είναι κατά μια ποσοστιαία μονάδα κάτω από το ποσοστό του Μαρτίου, έναντι του 28% που απάντησε "όχι" και του 2% που δεν απάντησε

Η έρευνα διεξήχθη αφότου ο Νικαολά Σαρκοζί κρατήθηκε κατηγορούμενος για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ