Η Βραζιλία «λύγισε» την Κολομβία (2-1) -Επόμενη πρόκληση η Γερμανία - iefimerida.gr

Η Βραζιλία «λύγισε» την Κολομβία (2-1) -Επόμενη πρόκληση η Γερμανία

Η Βραζιλία «λύγισε» την Κολομβία (2-1) -Επόμενη πρόκληση η Γερμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο γκολ από τα στόπερ της, η Βραζιλία κατάφερε τελικά να αποκλείσει τη μαχητική Κολομβία με 2-1 και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο δύσκολο εμπόδιο, αφού στα ημιτελικά του Μουντιάλ θα έρθει αντιμέτωπη με τη Γερμανία, χωρίς όμως τον Νεϊμάρ καθώς όπως όλα δείχνουν η διοργάνωση τελείωσε για εκείνον έπειτα από τον τραυματισμό του.

Ο Τιάγκο Σίλβα και ο Νταβίντ Λουίς έδωσαν τη λύση στους διοργανωτές, σκοράροντας τα δύο γκολ που έδωσαν την πρόκριση. Ο πρώτος έβαλε νωρίς μπροστά στο σκορ τη Βραζιλία, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 7', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ. Χρειάστηκε να φτάσει το δεύτερο ημίχρονο και να αναλάβει ο Νταβίντ Λουίς να εκετελεσει φάουλ στο 69', για να καταφέρει όμως η Βραζιλία να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Με μία αριστοτεχνική εκτέλεση, εκείνος έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα.

Η Κολομβία κατάφερε να μειώσει στο 80', χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέιμς Ροντρίγκες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω.

Βραζιλία (Λουίς Φελίπε Σκολάρι: Σέζαρ – Μαϊκόν, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίς, Μαρσέλο – Φερναντίνιο, Παουλίνιο (Χερνάνες 86') – Χουλκ (Ραμίρες 83'), Νεϊμάρ (Ενρίκε 88), Όσκαρ – Φρεντ

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν) Οσπίνα –, Ζούνιγκα, Ζαπάτα, Γιέπες, Αρμέρο– Γκουαρίν, Σάντσες – Κουαδράδο (Κιντέρο 80'), Ιμπάρμπο (Ράμος 46'), Ροντρίγκες – Γκουτιέρες( Μπάκα 70')

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ