Απίστευτη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Πλάκα -Έκαναν ριφιφί και περίμεναν τον ιδιοκτήτη μέσα στο κατάστημα [αποκλειστικές εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Πλάκα -Έκαναν ριφιφί και περίμεναν τον ιδιοκτήτη μέσα στο κατάστημα [αποκλειστικές εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θρασύτατη ληστεία το πρωί στο κέντρο της Πλάκας. Πέντε νεαροί με τη μέθοδο του ριφιφί μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο της περιοχής και περίμεναν τον ιδιοκτήτη να ανοίξει το κατάστημα. Όταν απενεργοποίησε τον συναγερμό, του επιτέθηκαν, τον έδεσαν και στη συνέχεια άδεισαν τις προθήκες με τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Η ληστεία έγινε στο κοσμηματοπωλείο των αδελφών Νάκα που βρίσκεται στην οδό Κυδαθηναίων 31. Οι δράστες κατά την διάρκεια της νύχτας πήγαν στον ακάλυπτο χώρο, έκαναν μια τρύπα στον τοίχο και μπήκαν στο κατάστημα.

Περίμεναν καρτερικά τον ιδιοκτήτη Αναστάσιο Νάκα να εμφανιστεί και εφάρμοσαν το σχέδιο τους.

Τον έδεσαν με χειροπέδες και ανενόχλητοι άδειασαν τις προθήκες και εξαφανίστηκαν.Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να απελευθερωθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς οι δράστες ήταν αλλοδαποί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ