Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες]

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διακοπές με σακίδιο είναι από τους πιο διασκεδαστικούς, οικονομικούς και οικολογικούς τρόπους να ταξιδέψει κανείς σε όλο τον κόσμο. Εχοντας ελάχιστες αποσκευές και τον υπνόσακο στην πλάτη, είναι οι τέλειες διακοπές ειδικά αν είστε φοιτητές. Ποιες χώρες όμως υποστηρίζουν καλύτερα αυτό το είδος τουρισμού.

Ακολουθούν οι καλύτερες και οικονομικότερες χώρες για λάτρεις των σακιδίων που θέλουν να δουν τον κόσμο χωρίς να τους κοστίσει ακριβά.

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τουρκία
Συνδυάζει μοναδικά τον Δυτικό και Ανατολικό πολιτισμό και αποτελεί μία από τις φθηνότερες αλλά και πιο εντυπωσιακές χώρες. για τουρισμό, προσφέροντας μοναδικά αξιοθέατα στους επισκέπτες.

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Νικαράγουα
Είναι μία από τις καλύτερες και πιο οικονομικά προσιτές χώρες για κάθε τουρίστα. Είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να βιώσουν ειρηνικές διακοπές και μοναδική κουλτούρα.

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ταϊλάνδη
Αγαπημένος προορισμός για ταξιδιώτες με σακίδιο, η Ταϊλάνδη είναι υπερβολικά οικονομική και με μοναδικά τοπία και υπέροχη κουζίνα που θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη.

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Περού
Μία εξίσου οικονομική χώρα που φιλοξενεί τα ερείπια ενός από τους πιο εντυπωσιακούς πολιτισμούς που πέρασαν ποτέ από τον πλανήτη. Από τα μονοπάτια των Ανδεων μέχρι το Μάτσου Πίτσου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χορτάσετε περπάτημα.

Διακοπές με σακίδιο: Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες για τουρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κόστα Ρίκα
Μπορεί να εκτόπισε την χώρα μας από το Παγκόσμιο Κύπελο, ωστόσο πρέπει να παραδεχθούμε ότι η χώρα εκτός από ικανούς ποδοσφαιριστές έχει και εκπληκτικές ομορφιές. Το όνομα Κόστα Ρίκα σημαίνει πλούσια ακτή και δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού προσφέρει τις οικονομικότερες και καλύτερες διακοπές μπροστά στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρισμός διακοπές σακίδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ