Εστιατόρια που συνδυάζουν ποιότητα αλλά και ποσότητα, με εμπνευσμένους μάγειρες που ξεχωρίζουν για τις ιδέες τους προτιμά ο σεφ της εταιρείας La Cigale Kωνσταντίνος Τζιτζικάκης, ο οποίος μας συστήνει ένα ένα τα 11 καλύτερα πιάτα της πόλης.
Οπως αποκαλύπτει μιλώντας στο Popaganda.gr, ο Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης θεωρεί ότι το ψητοπωλείο «Ηλιούπολη» στην πλατεία Πλατεία Εθνικής Αντίστασης 7, όπως και ο «Αποστόλης» στο Χαϊδάρι, Φλουτζή 22, σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι στην πόλη, ενώ για ψάρι προτιμά το εστιατόριο «Χρώματα βυθού» στη Νέα Ερυθραία. «Εκεί το ψάρι είναι ολόφρεσκο και ψημένο πάντα στα κάρβουνα μόνο με χοντρό αλάτι. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο», λέει.
Για παροδοσιακή κουζίνα με... νεωτεριστική προσέγγιση συστήνει ανεπιφύλακτα το The Grocery (Σκουφά 46 & Ομήρου, 2103623541), ενώ για τα gourmet του πιάτα ξεχωρίζει το Olive Garden (Πανεπιστημίου 52, 210 3838511) στο ξενοδοχείο Τιτάνια, όπου δημιουργεί ο ταλαντούχος σεφ με νέες τάσεις Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο executive chef του ξενοδοχείου Χρήστος Τσιλήρας.
Δείτε όλη τη λίστα του Κωνσταντίνου Τζιτζικάκη με τα καλύτερα πιάτα της πόλης, τα εστιατόρια και τις διευθύνσεις στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.