Ο σεφ του La Cigale αποκαλύπτει τα 8 καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο ψάρι, σουβλάκι, μπέργκερ, πίτσα [λίστα] - iefimerida.gr

Ο σεφ του La Cigale αποκαλύπτει τα 8 καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα -Εκεί σερβίρουν το καλύτερο ψάρι, σουβλάκι, μπέργκερ, πίτσα [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εστιατόρια που συνδυάζουν ποιότητα αλλά και ποσότητα, με εμπνευσμένους μάγειρες που ξεχωρίζουν για τις ιδέες τους προτιμά ο σεφ της εταιρείας La Cigale Kωνσταντίνος Τζιτζικάκης, ο οποίος μας συστήνει ένα ένα τα 11 καλύτερα πιάτα της πόλης.

Οπως αποκαλύπτει μιλώντας στο Popaganda.gr, ο Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης θεωρεί ότι το ψητοπωλείο «Ηλιούπολη» στην πλατεία Πλατεία Εθνικής Αντίστασης 7, όπως και ο «Αποστόλης» στο Χαϊδάρι, Φλουτζή 22, σερβίρουν το καλύτερο σουβλάκι στην πόλη, ενώ για ψάρι προτιμά το εστιατόριο «Χρώματα βυθού» στη Νέα Ερυθραία. «Εκεί το ψάρι είναι ολόφρεσκο και ψημένο πάντα στα κάρβουνα μόνο με χοντρό αλάτι. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο», λέει.

Για παροδοσιακή κουζίνα με... νεωτεριστική προσέγγιση συστήνει ανεπιφύλακτα το The Grocery (Σκουφά 46 & Ομήρου, 2103623541), ενώ για τα gourmet του πιάτα ξεχωρίζει το Olive Garden (Πανεπιστημίου 52, 210 3838511) στο ξενοδοχείο Τιτάνια, όπου δημιουργεί ο ταλαντούχος σεφ με νέες τάσεις Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο executive chef του ξενοδοχείου Χρήστος Τσιλήρας.

Δείτε όλη τη λίστα του Κωνσταντίνου Τζιτζικάκη με τα καλύτερα πιάτα της πόλης, τα εστιατόρια και τις διευθύνσεις στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθήνα σεφ Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ