Οταν η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι θεωρεί σέξυ την Ελεν ντε Τζενέρις [βίντεο&εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι θεωρεί σέξυ την Ελεν ντε Τζενέρις [βίντεο&εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι άνδρες όλου του πλανήτη την επιθυμούν, όταν όμως ρωτήθηκε από το περιοδικό Cosmopolitan με ποιον έχει υπάρξει «τσιμπημένη», η Megan Fox προς έκπληξη όλων και προς απογοήτευση όλου του ανδρικού πληθυσμού, ανέφερε χωρίς καμία περιστροφή ένα γυναικείο όνομα και μάλιστα μιας υπερβολικά δημοφιλούς γυναίκας.

«Νομίζω ότι Ellen DeGeneres είναι σέξι» δήλωσε σε συνέντευξη της η 28χρονη ηθοποιός αφήνοντας άφωνους τους αναγνώστες του περιοδικού και συνέχισε «Μπορεί να έχει να κάνει με τον τρόπο που δίνει την αίσθηση ότι είναι εκτός της show bussiness. Επίσης το χιούμορ είναι πάντα σέξι».

Η Megan Fox έχει εμφανιστεί στην εκπομπή της DeGeneris ουκ ολίγες φορές, την τελευταία φορά μάλιστα έδειξε και φωτογραφίες από τα παιδιά της καθώς η διάσημη ηθοποιός έχει δύο γιους με τον 40χρονο σύζυγο της, Brian Austen Green.

Οταν η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι θεωρεί σέξυ την Ελεν ντε Τζενέρις [βίντεο&εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην ίδια συνέντευξη η Megan Fox έδωσε και συμβουλές στις γυναίκες λέγοντας «Οι γυναίκες δεν πρέπει να ποτέ να απελπίζονται και πρέπει προσπαθούν σκληρά, επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι δυνατός και οι άνδρες θα σέρνονται στα πόδια σας» είπε χαρκατηριστικά η Megan Fox αποδεικνύοντας ότι εκτός από ασύλληπτα όμορφη είναι και μια πολύ δυναμική γυναίκα.

Οταν η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ότι θεωρεί σέξυ την Ελεν ντε Τζενέρις [βίντεο&εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cosmopolitan Μέγκαν Φοξ Έλεν ντε Τζενέρις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ