Η έκπληξη της Βικτόρια Μπέκαμ -Εβαλε πλαστικές γαλότσες, καπέλο και έκανε την αγρότισσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η έκπληξη της Βικτόρια Μπέκαμ -Εβαλε πλαστικές γαλότσες, καπέλο και έκανε την αγρότισσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί το ύφος της να είναι συνήθως μπλαζέ, ωστόσο, αυτό που όλοι αναγνωρίζουν στην Βικτόρια Μπέκαμ είναι ότι ξέρει να ντύνεται.

Οι εμφανίσεις της είναι πάντα υποδειγματικές, ορισμός του σικ. Πένσιλ φούστες, κομψά φορέματα, καταφέρνει να είναι σέξι, χωρίς ποτέ να είναι προκλητική. Γνώστρια της μόδας, με τη δική της σειρά ρούχων δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να μην έχει άποψη και γνώση του αντικειμένου.

Και αυτό αποδεικνύεται και με την κίνησή της να φωτογραφηθεί όπως δεν την έχουμε φανταστεί ποτέ: Ως «αγρότισσα», στη σικάτη, βέβαια εκδοχή της γιατί απλά είναι η... Βικτόρια Μπέκαμ.

Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ πόζαρε για το περιοδικό Vogue όχι ως συνήθως, απόλυτα στιλιζαρισμένη και σε κλισέ πόζες, αλλά ανάμεσα σε λουλούδια, με ένα πιο κάντρι ντύσιμο. Κατάφερε, όμως, να παραμείνει σικάτη και με τις πλαστικές γαλότσες της. Εχει τον τρόπο...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα Βικτόρια Μπέκαμ αγρότισσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ