Εκαψαν το αυτοκίνητο Ελληνα διπλωμάτη στο Βερολίνο -Τρίτο περιστατικό μέσα σε δύο χρόνια - iefimerida.gr

Εκαψαν το αυτοκίνητο Ελληνα διπλωμάτη στο Βερολίνο -Τρίτο περιστατικό μέσα σε δύο χρόνια

Εκαψαν αυτοκίνητο Ελληνα διπλωμάτη στο Βερολίνο -Τρίτο περιστατικό μέσα σε δύο χ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το αυτοκίνητο υψηλόβαθμου Ελληνα διπλωμάτη στο Βερολίνο τα ξημερώματα. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό, σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη διπλωματική αποστολή.

Το αυτοκίνητο, που έφερε διπλωματικές πινακίδες, ήταν σταθμευμένο στο δρόμο έξω από την κατοικία του στελέχους της ελληνικής πρεσβείας, στην περιοχή Βιλμερστνορφ. Το όχημα έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, όπως και ένα ακόμη αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε μικρή απόσταση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το τρίτο περιστατικό επίθεσης σε αυτοκίνητο μέλους της ελληνικής διπλωματικής αποστολής στο Βερολίνο τα τελευταία δύο χρόνια. Τα προηγούμενα είχαν σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2012 και τον περασμένο Απρίλιο.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ