Τι κι αν η ζωή της περιστρέφεται γύρω από... κατσαρόλες; Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφερε να αντισταθεί στις μοναδικές λιχουδιές που φτιάχνει και να χάσει 17 ολόκληρα κιλά.
Υστερα από δυο εβδομάδες αποτοξίνωσης με φρούτα, λαχανικά, γιαούρτια και φυσικά ατελείωτο νερό, η αγαπημένη μαγείρισσα του κοινού ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα που της συνέστησε ο διατροφολόγος της: Εκοψε τελείως το λευκό ψωμί και τη ζάχαρη ενώ φροντίζει να προσθέτει το ελαιόλαδο πάντα στο τέλος του φαγητού της.
Οπως αναφέρει το περιοδικό You, η δίαιτά της βασίζεται στην κατανάλωση πρωτεΐνης αλλά επειδή η ίδια δεν είναι λάτρης του κρέατος επιλέγει ψάρια και θαλασσινά τα οποία συνδυάζει με βραστά λαχανικά ή φρέσκια ωμή σαλάτα.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο