Σάλος με το σημείωμα που άφησε η αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς πριν αυτοκτονήσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Σάλος με το σημείωμα που άφησε η αδελφή της Τζούλια Ρόμπερτς πριν αυτοκτονήσει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σημείωμα της Νάνσι Μόουτς, λίγο πριν αυτοκτονήσει, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δημιουργεί σάλο, καθώς σε αυτό αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά της Τζούλια Ρόμπερτς που ήταν ετεροθαλής αδερφή της.

Η MailOnline δημοσιεύει το σημειώματα που άφησε η ταλαιπωρημένη 37χρονη πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Η Νάνσι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ ο θάνατός της θεωρήθηκε και επίσημα αυτοκτονία.

Το γράμμα που άφησε ως διαθήκη μοιράζοντας τα υπάρχοντά της, η Μόουτς ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη. Ένα προς τον αρραβωνιαστικό της, Τζον Ντίλμπεκ (John Dilbeck) ένα προς τη μαμά της Μπέτι (Betty) και τη διάσημη αδελφή της και ένα προς «τους πάντες».

Γράφει χαρακτηριστικά: «Υπέφερα από αυτή την αρρώστια [κατάθλιψη] σε όλη μου τη ζωή, όμως ποτέ δεν ήταν τόσο άσχημα», ενώ στο σημείωμα προς την οικογένειά της τους κατακεραυνώνει όλους.
«Η μητέρα μου και τα λεγόμενα ''αδέλφια'' μου, δεν παίρνουν τίποτα εκτός από τη μνήμη ότι είναι εκείνοι που με οδήγησαν στην πιο βαθιά κατάθλιψη στην οποία βρέθηκα ποτέ. Ξεσπώ σε κλάματα κάθε πρωί, επειδή απλά ξύπνησα», γράφει η Νάνσι στο ιδιόχειρο σημείωμα ενώ αποκαλύπτεται επίσης ότι ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας και η οικογένειά της βρίσκονται στα δικαστήρια για το μοίρασμα της περιουσίας της.

Με τον άντρα της, Τζον Ντίλμπεκ

Ο Ντίλμπεκ, τον οποίο η Μόουτς αποκαλεί «άντρα της ζωής της» δίνοντάς του το δικαίωμα να «πάρει ό,τι θέλει από τα υπάρχοντά της αν κάτι της συμβεί», υποστηρίζει ότι η διαμάχη είναι ακόμη μια απόδειξη του πώς η Ρόμπερτς προσπαθούσε ανέκαθεν να ελέγξει τη ζωή της αδελφής της.

Σε ένα άλλο σημείο, η Νάνσι ζητάει από τον άντρα της να τη συγχωρέσει για το απονενοημένο διάβημά της.
"Τζον, μοναδική και αληθινή μου αγάπη. Λυπάμαι τόσο πολύ, αλλά όπως είπες δεν είμαι τίποτα παρά ένα πρεζάκι και θα είσαι πραγματικά πολύ καλύτερα χωρίς εμένα", γράφει η Νάνσι αποκαλύπτοντας πώς την αποκαλούσε ο αγαπημένος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ