Fuga Garden, ένα εστιατόριο-έκπληξη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Fuga Garden, ένα εστιατόριο-έκπληξη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο πετυχημένη καλοκαιρινή μεταμόρφωση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από την ανανεωμένη εκδοχή του Fuga Garden που βρίσκεται στον κήπο του ιδρύματος.


Δια χειρός του Γιάννη Κοροβέση, ενός από τους πιο διακεκριμένους bartender στην Αθήνα μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά από τις έξι το απόγευμα ένα ποτό μετά το γραφείο, ενώ τα βράδια μπορείτε να πιείτε άλλα «εναλλακτικά» κοκτέιλ.

Παράλληλα, μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα από τον κατάλογο του εστιατορίου που ανανεώνεται συνεχώς. Βασισμένα στην απλότητα της «αυθεντικής γεύσης», τα εν λόγω εδέσματα εξελίσσονται σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Κάπως έτσι η ομάδα του Fuga συμβάλει καθοριστικά στη μυθολογία του Αθηναϊκού «καλοκαιριού στην πόλη», κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ο κήπος του Μεγάρου είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα που μπορούν να συμβούν σε κάποιον που ψάχνει να περάσει καλά χωρίς να απομακρυνθεί από το αθηναϊκό κέντρο.

—Fuga, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, Κόκκαλη 1; Τηλ. 210.724.2979

Fuga Garden, ένα εστιατόριο-έκπληξη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Fuga Garden, ένα εστιατόριο-έκπληξη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Fuga Garden, ένα εστιατόριο-έκπληξη στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ