Πρόκριση με καρδιοχτύπια για το Βέλγιο: Νίκησε 2 -1 τις ΗΠΑ στην παράταση - iefimerida.gr

Πρόκριση με καρδιοχτύπια για το Βέλγιο: Νίκησε 2 -1 τις ΗΠΑ στην παράταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα συναρπαστικό ματς το Βέλγιο έκανε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια, αλλά τελικά χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει των ΗΠΑ (2-1) και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκλονιστικός ο Τιμ Χάουαρντ, που έκανε ρεκόρ αποκρούσεων σε Μουντιάλ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον τίτλο του φαβορί πριν την αναμέτρηση και φρόντισαν να τον επιβεβαιώσουν κατά την διάρκειά της. Πραγματοποιώντας εμφάνιση για σεμινάριο, οι παίκτες του Μαρκ Βίλμοτς έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που μας είχαν... συνηθίσει στην διοργάνωση, αλλά τα 90 λεπτά δεν τους ήταν αρκετά, σε συνδυασμό φυσικά και της εμφάνισης του γκολκίπερ του συνόλου του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Λυτρωτής για τους τυπικά γηπεδούχους ήταν ο Κέβιν ντε Μπρούιν, που μετά από δύο λεπτά στην παράταση έκανε το 1-0, για να ακολουθήσει το τέρμα του Ρομελού Λουκάκου που είχε περάσει ως αλλαγή στην έναρξη του εξτρά μισάωρου.

ΟΙ ΗΠΑ συνήλθαν μετά το 2-0 και με γκολ του Γκριν (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σε όλη την διοργάνωση) διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι Βέλγοι θα αντιμετωπίσουν την Αργεντινή για το εισιτήριο των ημιτελικών.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ παράταση Βέλγιο Μουντιάλ πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ