Παράταση στην υποβολή του Ε9 -Κανονικά οι δόσεις, ως στις 31 Ιουλίου η πρώτη - iefimerida.gr

Παράταση στην υποβολή του Ε9 -Κανονικά οι δόσεις, ως στις 31 Ιουλίου η πρώτη

Παράταση στην υποβολή του Ε9 -Κανονικά οι δόσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιθώριο έως τις 14 Ιουλίου θα έχουν οι φορολογούμενοι προκειμένου να υποβάλλουν τις δηλώσεις στοιχείων ακινήτων Ε9, όπως προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, στη Βουλή.

Οπως ξεκαθαρίζεται όμως στην τροπολογία, δεν δίνεται καμία παράταση στις δόσεις του φόρου εισοδήματος. Η πρώτη θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 31 Ιουλίου, παρότι έχει δοθεί παράταση έως τις 14 Ιουλίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Παράλληλα και οι επόμενες διμηνιαίες δόσεις θα εξακολουθήσουν να «τρέχουν» και αυτές με βάση το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Ετσι, η δεύτερη θα πρέπει να καταβληθεί ως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου και η τρίτη έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Νοεμβρίου 2014. Ειδικά για φορολογούμενους με συνολικό οφειλόμενο φόρο εισοδήματος έως 300 ευρώ, η εξόφληση θα πρέπει να γίνει εφάπαξ έως τις 29 Αυγούστου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ