Tα δάκρυα του μεγάλου αρχηγού -Η ομιλία παρακαταθήκη του Γιώργου Καραγκούνη στους συμπαίκτες του στην Εθνική - iefimerida.gr

Tα δάκρυα του μεγάλου αρχηγού -Η ομιλία παρακαταθήκη του Γιώργου Καραγκούνη στους συμπαίκτες του στην Εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κέρδισε όλα εκτός από το χρόνο. Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής ομάδας Γιώργος Καραγκούνης έβαλε τέλος σε μια σπουδαία καριέρα, την οποία θα ζήλευαν ακόμα και καταξιωμένοι σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

139 παρουσίες στην Ανδρών, 111 στις «μικρές» Εθνικές, τρόπαιο στο Euro 2004, συμμετοχή στο Euro 2008 και στα Μουντιάλ του 2010 και του 2014.

Ο «τυπάρας» ,στο δείπνο μετά τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ανακοίνωσε στους συμμαίκτες του ότι σταματάει από την Εθνική.

«Είναι τιμή μου που σας είχα συμπαίκτες όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Πετύχαμε πολλά και μαζί ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Συνεχίστε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας. Σημασία έχει να κρατήσουμε την Εθνική στον ίδιο δρόμο», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης προς τους συμπαίκτες του, για να ακολουθήσει μια πρωτοφανή αποθέωση από όλους τους διεθνείς.

Όλοι σηκώθηκαν όρθιοι και χειροκρότησαν τον αρχηγό, ενώ όλοι έσπευσαν στη συνέχεια να τον αγκαλιάσουν, με τον ίδιο να είναι εμφανώς συγκινημένος και να δακρύζει σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή...

Η συνέχεια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν για την ώρα, για τον Γιώργο Καραγκούνη και την Εθνική Ομάδα, θα έρθει πιθανότατα με την ανάληψη ενός πόστου στην ΕΠΟ. Ο «Κάρα» έχει δεχθεί πρόσκληση από τον Γιώργο Σαρρή, ωστόσο, έχει ακόμα τουλάχιστον μια σεζόν ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο κι ακολούθως θα αποφασίσει για το τι θα κάνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ