Οι Γερμανοί κερδίζουν και στην... παράταση: Νίκη 2 -1 επί της Αλγερίας και πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ - iefimerida.gr

Οι Γερμανοί κερδίζουν και στην... παράταση: Νίκη 2 -1 επί της Αλγερίας και πρόκριση στους "8" του Μουντιάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό πως στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. Αυτή τη φορά, το έκαναν και πάλι, με μία μικρή διαφορά. Ήταν στην παράταση!

Με σκόρερ τους Σίρλε (92') και Οζίλ (119'), η Γερμανία επικράτησε δύσκολα 2-1 της Αλγερίας και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Γαλλία.

Η Αλγερία ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί, ωστόσο ο Νόιερ βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, βγαίνοντας μάλιστα πολλές φορές έξω από την μεγάλη του περιοχή για να διώξει τη μπάλα, προλαβαίνοντας τους επιθετικούς των Αλγερινών.

Από την άλλη, η Γερμανία ήταν αισθητά καλύτερη στο δεύτερο μέρος, κυρίως στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας, πιέζοντας και ψάχνοντας το γκολ, ωστόσο όσο καλός ήταν ο Νόιερ για τα «πάντσερ», άλλο τόσο ήταν και ο Μποχλί για την ομάδα του Χαλίλχοτζιτς. Ο πορτιέρο της Αλγερίας ήταν σε εξαιρετική βραδιά, αποσοβώντας ουκ ολίγες φορές τον κίνδυνο για την ομάδα του. Η ομάδα του Λεβ, τελικά, κατάφερε να «λυγίσει» την Αλγερία στην παράταση, με την αλλαγή του, Σίρλε, να ανοίγει το δρόμο και τον Οζίλ να «κλειδώνει» το ματς. Μείωσε ο Τζαμπού στο 120'.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ