Το γαλλικό κλειδί της πρόκρισης -Οι τρικολόρ πήραν το εισιτήριο για τους «8» κόντρα στη Νιγηρία (2-0) - iefimerida.gr

Το γαλλικό κλειδί της πρόκρισης -Οι τρικολόρ πήραν το εισιτήριο για τους «8» κόντρα στη Νιγηρία (2-0)

Το γαλλικό κλειδί της πρόκρισης -Οι τρικολόρ πήραν το εισιτήριο για τους «8» κόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έμπνευση του Ντιντιέ Ντεσάν να βγάλει τον κακό Ζιρού και να περάσει τον Αντουάν Γκριεζμάν στο παιχνίδι (62') με τη Νιγηρία, οδήγησε ουσιαστικά τους Γάλλους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το 2-0 επί των Αφρικανών.

Επιθετική πνοή και νέες ιδέες για τη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας έδωσε στους «τρικολόρ» ο εξτρέμ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, που λίγο έλειψε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, στις καθυστερήσεις, αλλά αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν ο Γιόμπο με αυτογκόλ.

Ο Πογκμπά με κεφαλιά έπειτα από άστοχη έξοδο του Ενγιάμα είχε ανοίξει το σκορ για το σύνολο του Ντεσάν στο 79', απέναντι σε μια Νιγηρία που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά όσο περνούσε η ώρα και το ματς έφτανε στο τέλος του, ξέμενε από δυνάμεις.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ και την ανάλυση της αναμέτρησης στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία ειδήσεις Νιγηρία Μουντιάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ