Τα σανδάλια του Μελισσινού που λάτρεψαν ο Τζον Λένον, η Τζάκι Κένεντι και η Κέιτ Μος -Πώς τα φτιάχνει επιτόπου, πάνω σε κάθε πόδι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα σανδάλια του Μελισσινού που λάτρεψαν ο Τζον Λένον, η Τζάκι Κένεντι και η Κέιτ Μος -Πώς τα φτιάχνει επιτόπου, πάνω σε κάθε πόδι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για αυθεντικά greek sandals στρίψτε δεξιά». Αυτή είναι η ένδειξη που συναντά κανείς στην οδό Ερμού, κατηφορίζοντας στο δρόμο προς Θησείο. Στρίβεις δεξιά λοιπόν στην Αγίας Θέκλας και στο νούμερο 2 σε καλωσορίζει ο Πόυ-Πόυ κουνώντας από χαρά την ουρά του (προσοχή, ορισμένες φορές μπορεί και να γαβγίσει). Μόλις έφτασες στο κατάστημα του πάντοτε χαμογελαστού Παντελή Μελισσινού, του «ποιητή». Είσαι πια στη Μέκκα των σανδαλιών «αρχαιοελληνικού» τύπου.

Με το καλωσόρισμα προσφέρεται ένας κατάλογος με φωτογραφίες των διαφορετικών τύπων σανδαλιών για να διαλέξεις. Στις υπόλοιπες σελίδες, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, βρίσκονται πολλά δημοσιεύματα για εκείνον, τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή τύπο (από περιοδικά της γειτονικής Ιταλίας μέχρι τους New York Times). Βέβαια αρκεί μία ματιά τριγύρω στα δεκάδες κρεμασμένα σανδάλια στους τοίχους για να βρεις το αγαπημένο σου και τότε ξεκινάει το παιχνίδι και η απάντηση στην ερώτηση: «Γιατί τα σανδάλια του Μελισσινού είναι ιστορικά;».

Διαβάστε πώς ακριβώς φτιάχνονται τα περίφημα αυτά σανδάλια, ποιοι διάσημοι τα έχουν φορέσει και φυσικά δείτε φωτογραφίες από το μαγαζί στο Popaganda.gr πατώντας ΕΔΩ.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ