Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] - iefimerida.gr

Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών ενώθηκαν μέλη της ΑΔΕΔΥ που αντιδρούν στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις και απαιτούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για τον τρόπο επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο.

Οι καθαρίστριες που βρίσκονται για 55η ημέρα έξω από το κτήριο της οδού Νίκης υποδέχθηκαν με συνθήματα τα μέλη της ΑΔΕΔΥ, τα οποία έφτασαν κρατώντας πανό που έγραφε «Όχι στις απολύσεις».

Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Μέλη της ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών μαζί με τις καθαρίστριες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Στις 15.00 είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες σε διάφορες πόλεις. Στην Αθήνα το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 15:00 στο κέντρο αγώνα που έχουν δημιουργήσει έξω από το υπουργείο Οικονομικών οι απολυμένες καθαρίστριες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προγραμματιστεί καταλήψεις γραφείων διοίκησης και προσωπικού στις υπηρεσίες και τους χώρους εργασίας.

Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ θα κλιμακωθούν στις 9 Ιουλίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.

Κινητοποιήσεις και από την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, διοργανώνει σήμερα, στις 13:00 και η ΠΟΕ - ΟΤΑ, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η Ομοσπονδία, σχεδιάζει να παραδώσει στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη «χιλιάδες υπογραφών που εναντιώνονται στην εφαρμογή του Ν.4250/2014.

Παράλληλα η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τα μέλη της θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει της ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ