Πρόκριση αλά ελληνικά για την Ολλανδία -Επική ανατροπή με πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων - iefimerida.gr

Πρόκριση αλά ελληνικά για την Ολλανδία -Επική ανατροπή με πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων

Πρόκριση αλά ελληνικά για την Ολλανδία -Επική ανατροπή με πέναλτι στο 4ο λεπτό τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ, πανηγυρίζει η Ολλανδία, που επικράτησε 2-1 του Μεξικού, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χούντελαρ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.Όπως ακριβώς, δηλαδή, σκόραρε ο Γιώργος Σαμαράς απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, περνώντας την Ελλάδα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πλέον, οι «οράνιε», θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, σε περίπτωση που καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στα προημιτελικά, κόντρα στην Κόστα Ρίκα, απόψε.

Όσο κι αν ο Γκιγιέρμο Οτσόα προσπαθούσε με... νύχια και με δόντια να στείλει το Μεξικό στα προημιτελικά του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο κι αν οι παίκτες του Μιγκέλ Ερέρα είχαν εξουδετερώσει τους Ρόμπεν, Σνάιντερ και Φαν Πέρσι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, η Ολλανδία... αποδείχθηκε εφτάψυχη.

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος είχε ανοίξει το σκορ στο 48ο λεπτό, όμως στο 88' και το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όλα ήρθαν... τούμπα και το σύνολο του Φαν Χάαλ συνεχίζει την πορεία του στον φετινό θεσμό που διεξάγεται στη Βραζιλία.

Για πρώτη φορά, επίσημα, υπήρξε cooling break στο ημίωρο του κάθε ημιχρόνου, προκειμένου να δροσιστούν οι παίκτες που αγωνίζονταν υπό έντονη ζέστη και υψηλά ποσοστά υγρασίας.

Τραυματίας, μόλις στο ένατο λεπτό αποχώρησε για τους «οράνιε» ο Ντε Γιόνγκ.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Μουντιάλ και την ανάλυση του αγώνα στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ