Αναστάτωση στον Κορυδαλλό: Απόπειρα απόδρασης από τέσσερις κρατούμενους -Τους συνέλαβαν πριν πηδήξουν τον τοίχο - iefimerida.gr

Αναστάτωση στον Κορυδαλλό: Απόπειρα απόδρασης από τέσσερις κρατούμενους -Τους συνέλαβαν πριν πηδήξουν τον τοίχο

Αναστάτωση στον Κορυδαλλό: Απόπειρα απόδραση από τέσσερις κρατούμενους -Τους συν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερική αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού όταν τέσσερις κρατούμενοι αποπειράθηκαν να αποδράσουν από το κατάστημα, ωστόσο, η προσπάθειά τους έμεινε στη μέση.Οι φυλακισμένοι επιχείρησαν να πλησιάσουν τον μαντρότοιχο των φυλακών και να πηδήξουν, ωστόσο, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τους αντιλήφθηκαν και απέτρεψαν την προσπάθειά τους.

Σκοπός τους ήταν από εκεί, να φτάσουν στον κεντρικό μαντρότοιχο, να σκαρφαλώσουν και να αποδράσουν.

Φαίνεται όμως ότι το σχέδιό τους είχε κενά. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν άργησαν να αντιληφθούν τι συμβαίνει και άμεσα σήμανε συναγερμός. Οι τέσσερις επίδοξοι δραπέτες συνελήφθησαν πριν προλάβουν καν να φτάσουν στον τοίχο.

Η απόπειρα απόδραση έρχεται τη στιγμή που επικρατεί αναβρασμός σε όλες τις φυλακές της χώρας με περίπου 4.500 κρατούμενους να πραγματοποιούν απεργία πείνας αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ