Ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ έστειλε την Κολομβία στα προημιτελικά -«Σκότωσε» με δύο γκολ την Ουρουγουάη (2-0) - iefimerida.gr

Ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ έστειλε την Κολομβία στα προημιτελικά -«Σκότωσε» με δύο γκολ την Ουρουγουάη (2-0)

Ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ έστειλε την Κολομβία στα προημιτελικά -«Σκότωσε» με δύο γκολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η...Μ ξεψύχησε στα χέρια του Τζέιμς Μποντ στο Skyfall όμως η Κολομβία εξακολουθεί να γιγαντώνεται στα χέρια του Τζέιμς Ροντρίγκεζ!

Με ένα εκπλητικό γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλο ένα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους από τον Τζέιμς Ροντρίγκεζ, η Κολομβία επικράτησε 2-0 της Ουρουγουάης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της, όπου θα βρει απέναντί της την Βραζιλία.

Με τα δύο αυτά γκολ ο Ροντρίγκεζ έφτασε τα πέντε συνολικά στο φετινό Μουντιάλ, όσα είχε ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης του 2010 (Κλόζε).

Η Ουρουγουάη από την άλλη προσπάθησε να αντιδράσει, ιδιαίτερα στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ, με την απουσία του Σουάρες να είναι παραπάνω από εμφανής, μένοντας έτσι εκτός προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ και την ανάλυση του ματς στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ