Αυτοί είναι οι καλύτεροι «ηθοποιοί» του Μουντιάλ: Θέατρο, καθυστερήσεις, τραυματισμοί «μαϊμού» - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι καλύτεροι «ηθοποιοί» του Μουντιάλ: Θέατρο, καθυστερήσεις, τραυματισμοί «μαϊμού»

Αυτοί είναι οι «θεατρίνοι» του Μουντιάλ: Θέατρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι που μας εκνευρίζει αφόρητα στο ποδόσφαιρο, ειδικά όταν η ομάδα μας βρίσκεται πίσω στο σκορ, είναι οι υποτιθέμενοι τραυματισμοί και οι καθυστερήσεις που κάνουν οι παίκτες.Φυσικά, αυτό το φαινόμενο δεν θα μπορούσε να λείπει και από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει αρκετούς «θεατρινισμούς» από τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η «Wall Street Journal» έχει κάνει μια έρευνα και παρουσιάζει ποιες ομάδες είναι επιρρεπείς στο θέατρο και ποιες είναι οι πιο «τίμιες».

Συγκεκριμένα, στα πρώτα 32 παιχνίδια του Μουντιάλ έχουν παρατηρηθεί 302 περιπτώσεις, ενώ έχουν χαθεί 132 λεπτά, δηλαδή 1,5 αγώνας!

Τα κριτήρια του αμερικανικού Μέσου για τον χρόνο που χάνεται στις περιπτώσεις flopping είναι από τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής μέχρι την ώρα που θα σηκωθεί ο παίκτης.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Μουντιάλ στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ