Η αστυνομία βρήκε το κλεμμένο του αυτοκίνητο 33 χρόνια μετά -Ο κλέφτης είχε διανύσει 47.000 χλμ. [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αστυνομία βρήκε το κλεμμένο του αυτοκίνητο 33 χρόνια μετά -Ο κλέφτης είχε διανύσει 47.000 χλμ. [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλύτερα αργά, παρά ποτέ. Ένας άντρας από το Ντιτρόιτ των ΗΠΑ πήρε πίσω την Corvette, μοντέλο του 1979, την οποία του είχαν κλέψει περίπου πριν από τρεις δεκαετίες.

Ο George Talley όπως ανέφερε στο δημοσιογράφο του ABC καθόταν στο σπίτι την περασμένη εβδομάδα βλέποντας τηλεόραση, όταν πήρε μια κλήση από τις αρχές λέγοντας του ότι η Corvette του είχε βρεθεί στο Μισισιπή.

Ο Talley δεν είχε ακούσει κανένα νέο για το τι μπορεί να απέγινε το κλεμμένο του όχημα, αφότου κατέθεσε αναφορά για κλοπή στην αστυνομία τον Ιούλιο του 1981.

Τριάντα τρία χρόνια αργότερα, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του που ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση, αν και είχαν περάσει τόσα πολλά χρόνια. Οπως προέκυψε, ο άγνωστος που είχε κλέψει το όχημα, είχε διανύσει με αυτό 47.000 χιλιόμετρα.

«Πάντα μου άρεσαν οι Corvettes», ανέφερε ο ίδιος, «Είναι πολυ ελκυστικά αυτοκίνητα και αρέσουν πολύ στις γυναίκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ αστυνομία κλοπή Ντιτρόιτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ