Η συμμαχία συνδικαλιστών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για βραχυκύκλωμα στην πώληση της μικρής ΔΕΗ [ονόματα] - iefimerida.gr

Η συμμαχία συνδικαλιστών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για βραχυκύκλωμα στην πώληση της μικρής ΔΕΗ [ονόματα]

Η συμμαχία συνδικαλιστών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για βραχυκύκλωμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο να μπλοκάρει η πώληση της μικρής ΔΕΗ βγαίνει το νέο προεδρείο της ΓΕΝΟΠ και προετοιμάζει το έδαφος των απεργιακών κινητοποιήσεων, αν και στο βάθος υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ενός μπλακ άουτ. Ηδη έχουν αναγγελθεί 48ωρες κυλιόμενες απεργίες από την Τετάρτη 2 Ιουλίου, ημέρα που θα ξεκινήσει στη Βουλή η συζήτηση για το νομοσχέδιο.

Το σχέδιο των κινητοποιήσεων

Οι κινητοποιήσεις κατά της πώλησης της μικρής ΔΕΗ σχεδιάζονται εδώ και καιρό από τους συνδικαλιστές και τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αντιδρούν στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Για σήμερα έχει αποφασιστεί συγκέντρωση στην πλατεία της Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή της ΓΕΝΟΠ, των σωματείων της ΔΕΗ και της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκηση της Δυτικής Μακεδονίας.

Στα μπλοκ που έχουν συσταθεί κατά της πώλησης της ΔΕΗ συμμετέχουν οι:

Η συμμαχία συνδικαλιστών και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για βραχυκύκλωμα στην πώληση της μικρής ΔΕΗ [ονόματα] | iefimerida.gr 0

Η συμμαχία συνδικαλιστών – ΣΥΡΙΖΑ

Οπως γράφουν και Τα Νέα το φλερτ των συνδικαλιστών με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει τις βάσεις του στις εκλογικές διαδικασίες στη ΓΕΝΟΠ. Ρέλλιας και Αδαμίδης συμμετέχουν μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη που νίκησε στις εκλογές της 15ης Ιουνίου για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι πως η παράταξη που κέρδισε αποτελεί μία συμμαχία των δυνάμεων της πολυδιασπασμένης ΠΑΣΚΕ από την οποία προέρχεται και ο πρώην πρόεδρος Νίκος Φωτόπουλος με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες πρόσκειται πλέον.

Φωτογραφία: ΤΑ ΝΕΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ