Με σβηστές μηχανές στους ''16'' η Γαλλία –Την ακολούθησε η Ελβετία με τριάρα επί της Ονδούρας - iefimerida.gr

Με σβηστές μηχανές στους ''16'' η Γαλλία –Την ακολούθησε η Ελβετία με τριάρα επί της Ονδούρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να ανεβάσουν στροφές, προφανώς σκεπτόμενοι τα νοκ- άουτ παιχνίδια, οι Γάλλοι έμειναν στο 0-0 με αντίπαλο το Εκουαδόρ και ετοιμάζονται για το ματς των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νιγηρία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ντιντιέ Ντεσάν δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα από το 49', όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αντόνιο Βαλέντσια, και με εξαίρεση την απόκρουση στο σουτ του Γκριζμάν που κατέληξε στο δοκάρι και μια εύκολη κεφαλιά του Πογκμπά που πέρασε ελάχιστα άουτ, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Από τη μεριά του, οι παίκτες του Εκουαδόρ προσπάθησαν να χτυπήσουν κυρίως στις αντεπιθέσεις, όμως το τελικό σκορ σε συνδυασμό με την άνετη νίκη της Ελβετίας στο άλλο ματς με την Ονδούρα, τους άφησε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Μουντιάλ και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, ο Σερντάν Σακίρι πήρε από το... χέρι την Ελβετία και με χατ-τρικ, «υπέγραψε» τη νίκη-πρόκριση (3-0) της ομάδας του Ότμαρ Χίτζφελντ επί της Ονδούρας.

Ο αριστεροπόδαρος άσος της Μπάγερν Μονάχου «χτύπησε» στο 6', το 31', και το 71' (με το πρώτο γκολ να είναι θυμίζει... Μέσι) οδηγώντας τους Ελβετούς στη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση και στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκεί τους περιμένει ο... κανονικός Μέσι και η Αργεντινή στο νοκ-άουτ ματς της 1ης Ιουλίου στο Σάο Πάολο.

Από την πλευρά της η Ονδούρα ολοκλήρωσε χωρίς βαθμό τις υποχρεώσεις της στο φετινό Μουντιάλ.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ