Σόου Μέσι στη νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας (3-2) -Συνεχίζουν και οι δύο στο Μουντιάλ - iefimerida.gr

Σόου Μέσι στη νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας (3-2) -Συνεχίζουν και οι δύο στο Μουντιάλ

Σόου Μέσι στη νίκη της Αργεντινής επί της Νιγηρίας (3-2) -Συνεχίζουν και οι δύο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αργεντινή επιβλήθηκε με σκορ 3-2 της Νιγηρίας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Δύο γκολ ο Μέσι, δύο ο Μούσα και ένα ο Ρόχο που έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Αργεντινή και Νιγηρία πέρασαν μαζί στους «16». Η ομάδα του Μέσι ως πρώτη η δε Αφρικανοί ως δεύτεροι. Πολύ δυνατό το ξεκίνημα με ένα γκολ για κάθε ομάδα στο πρώτο πεντάλεπτο. Ο Μέσι στο 3' έδωσε το προβάδισμα στην Αργεντινή, ενώ ο Μούσα ισοφάρισε στο 4'. Για πρώτη φορά είδαμε σε Παγκόσμιο Κύπελλο ένα γκολ για κάθε ομάδα στα πρώτα 5'! Το πρώτο γκολ του Μέσι στο 2.26'' ήταν το γρηγορότερο στην καριέρα του, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για το Μουντιάλ και τη συνέχεια του άρθρου στο coppa.gr

Η Βοσνία αν και αποκλεισμένη, επικράτησε 3-1 του Ιράν στην τελευταία αγωνιστική αποχαιρετώντας τη διοργάνωση με τη μία και μοναδική της νίκη

Μία ομάδα με την ποιότητα της Βοσνίας δεν γινόταν να φύγει από το Μουντιάλ χωρίς έστω έναν βαθμό. Τελευταία ευκαιρία ήταν των Βόσνιων το ματς με τους Ιρανούς, που ήθελαν κι αυτοί τη νίκη για να προκριθούν, την οποία δεν την πέταξαν στα σκουπίδια. Με 3-1 η Βοσνία, έπαιξε για τον εαυτό της και τη... Νιγηρία, κέρδισε το Ιράν και τουλάχιστον φεύγει με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση, αφήνοντας τους Ιρανούς στην τελευταία θέση και εκτός διοργάνωσης.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ