Αιματοκύλισμα στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας -Φονική έκρηξη κοντά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αιματοκύλισμα στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας -Φονική έκρηξη κοντά σε εμπορικό κέντρο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αίμα βάφτηκε ένας πολυσύχναστος εμπορικός δρόμος της πρωτεύουσας της Νιγηρίας έπειτα από έκρηξη που κόστισε τη ζωή τουλάχιστον 21 ανθρώπων.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε διάσημο εμπορικό κέντρο της Αμπούζα,το οποίο ήταν γεμάτο κόσμο, ενώ ο εκκωφαντικός ήχος της ακούστηκε χιλιόμετρα μακριά. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το τι προκάλεσε την έκρηξη, ενώ δυνάμεις του στρατού και σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, το οποίο έχει μετατραπεί σε ποτάμι αίματος και τα ακρωτηριασμένα μέλη των θυμάτων είναι σκορπισμένα σε κάθε σημείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αρχικός απολογισμός κάτι λόγο για 21 νεκρούς και 17 τραυματίες, ενώ υπάρχουν φόβοι πως επρόκειτο για ένα ακόμη χτύπημα της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

«Ακούσαμε έναν τρομακτικά δυνατό ήχο και είδαμε ένα κτίριο να σείεται. Ο κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να τρέχει. Παντού υπήρχε καπνός και οι άνθρωποι ήταν καλυμμένοι με αίμα. Ηταν το απόλυτο χάος», είπε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκρηξη ειδήσεις Νιγηρία Μπόκο Χαράμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ