Οταν το μακιγιάζ καταστρέφει -Εμφανίσεις διάσημων που προκάλεσαν γέλια [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν το μακιγιάζ καταστρέφει -Εμφανίσεις διάσημων που προκάλεσαν γέλια [εικόνες]

Οταν το μακιγιάζ καταστρέφει -Οι χειρότερες εμφανίσεις διάσημων που προκάλεσαν γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές φορές περνούν ακόμη και ώρες, όχι μπροστά στον καθρέφτη τους, αλλά αφημένοι στα χέρια των ειδικών. Οι διάσημοι έχουν την πολυτέλεια των make up artists που μπορούν να κάνουν θαύματα με τα εργαλεία τους, αναγεννώντας ακόμη και ένα κουρασμένο πρόσωπο. Οχι πάντα όμως.

Υπάρχουν και περιπτώσεις στις οποίες οι κακές επιλογές στο μακιγιάζ, ή οι υπερβολές είχαν καταστροφικά αποτελέσματα, με συνέπεια αντί για μία εκθαμβωτική εμφάνιση κάποιοι διάσημοι να προκαλέσουν γέλια με την τελική εικόνα τους.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα εκείνο της Αντζελίνα Τζολί, η οποία εμφανίστηκε σε πρεμιέρα με το πρόσωπό της να μοιάζει... αλευρωμένο, ενώ δεν είναι η μοναδική. Στο παρελθόν η Νικόλ Κίντμαν, η Πάμελα Αντερσον και η Μάιλι Σάιρους, μεταξύ άλλων, είχαν κάθε λόγο για να τσακωθούν με τον ειδικό που επιμελήθηκε το μακιγιάζ τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι φωτογράφοι είχαν ήδη απαθανατίσει το καταστροφικό αποτέλεσμα. Το thevirally.com βρήκε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις.

Αντζελίνα Τζολί


Ασλεϊ Τζουντ


Τζον Χαμ


Μάιλι Σάιρους


Νικόλ Κίντμαν


Πάμελα Αντερσον


Σελίνα Γκόμεζ


Ούμα Θέρμαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ