Οι Βρετανοί κάνουν γκάλοπ: Εκανε βουτιά ο Σαμαράς για να πάρει το πέναλτι της πρόκρισης; - iefimerida.gr

Οι Βρετανοί κάνουν γκάλοπ: Εκανε βουτιά ο Σαμαράς για να πάρει το πέναλτι της πρόκρισης;

Οι Βρετανοί κάνουν γκάλοπ: Εκανε βουτιά ο Σαμαράς για να πάρει το πέναλτι της πρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οι Βρετανοί κάνουν γκάλοπ: Εκανε βουτιά ο Σαμαράς για να πάρει το πέναλτι της πρόκρισης; | iefimerida.gr 0

Με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν κοπάσει ακόμη για την ιστορική πρόκριση της εθνικής ομάδας στους «16» του Μουντιάλ, οι Βρετανοί βάζουν στο μικροσκόπιο τη φάση που έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο στην Ελλάδα. Το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Γιώργος Σαμαράς.

Η εφημερίδα Metro μάλιστα διενεργεί και γκάλοπ για το θέμα. Σε άρθρο στην ιστοσελίδα της, με τίτλο «Εκανε βουτιά ο Γιώργος Σαμαράς για να πετάξει την Ακτή Ελεφαντοστού από το Μουντιάλ;», ζητά από τους αναγνώστες να ψηφίσουν αν ο Ελληνας επιθετικός εκβίασε την απόφαση του διαιτητή, ή αν πράγματι ο Τζιοβάνι Σιό διέπραξε την παράβαση. Μέχρι τώρα η πλειοψηφία πάντως (60%) θεωρεί πως ο Σαμαράς «βούτηξε» για να πάρει το πέναλτι.

Το BBC από την άλλη μιλά για ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι το οποίο ο Γιώργος Σαμαράς μετέτρεψε σε νικητήριο γκολ, παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών της Ακτής Ελεφαντοστού. «Ηταν δυσαρεστημένοι, γιατί ο Σαμαράς- που είχε κλωτσήσει το χορτάρι- έπσε στο έδαφος, αλλά ο διαιτητής σφύριξε την παράβαση», γράφει για την επίμαχη φάση η ιστοσελίδα του βρετανικού δικτύου.

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δήλωση του Μπραντ Φρίντελ, του Αμερικανού τερματοφύλακα της Τότεναμ. «Υπήρξε κάποια επαφή, αλλά φαίνεται πως ο Σαμαράς στην προσπάθειά του να κλωτσήσει την μπάλα κλώτσησε τον Σιό και έπεσε. Για εμένα δεν ήταν πέναλτι», σχολίασε ο 43χρονος, που αναγνώρισε όμως την αυτοσυγκέντρωση του Σαμαρά. «Δεν είχε σκοράρει δύο χρόνια (σ.σ. για την Εθνική), αλλά όσο πιο ψύχραιμος και ήρεμος γινόταν», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ